Bedrijfsprofielen

Roelofs Advies & Ontwerp BV

Roelofs Advies & Ontwerp BV

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 55-jarige staat van dienst in de Nederlandse infrastructuur. In ons werkgebied richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen: van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf op het gebied van milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als leverancier van GWW-grondstoffen. Onze kracht ligt met name in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten, via innovatieve contracten, voor overheden en/of private partijen.

Het is onze ambitie om een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier infraprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers.

Onze organisatie heeft ruim 200 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk en Veenendaal.

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Stadskanaal op zoek naar enthousiaste en ambitieuze
ABB

ABB

ABB is een multinational die gespecialiseerd zijn in elektronische en installatietechnische producenten en systemen. ABB Benelux heeft fabrieken staan in Wageningen en Charleroi. En mogelijkheden in de hele Benelux. Door de combinatie van superieure producten en zorg om het milieu maakt het dat ABB Benelux dichtbij en technologisch ver vooruit zijn.

ABB Benelux is vaak opzoek naar technici met HBO- of WO achtergrond op nationaal en internationaal niveau. Functies zoals Sales Engineer, Project Engineer en Software Developer. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht
ABT B.V

ABT B.V

ABT is een multidisciplinair ingenieursbureau. ABT is verantwoordelijk voor opdrachten in iedere fase van het bouwproces: Van voorstelling van ontwerp tot uitvoering en exploitatie. ABT specialiseert zich in project-, ontwerp- en bouwplaatsmanagement. Vestigingen in Arnhem, Delft, Groningen, Düsseldorf en Antwerpen.

ABT is zoekt vaak naar HBO- en WO technici. Van specialisten in de infrastructuur tot technische directievoering. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
ACE ingenieursbureau

ACE ingenieursbureau

ACE is een ingenieursbureau dat zich richt op het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van hightech systemen, industriële automatisering, productontwikkeling en constructietechniek. ACE staat voor creativiteit, samenwerking en energie. Met vestigingen in Eindhoven, Delft, Genk en Gent en Luxemburg zijn ze gevestigd in de hele Benelux.

ACE is vaak opzoek naar innoverende technische experts met een HBO- of WO opleiding. Van project ingenieur tot IT-specialist zijn er vacatures beschikbaar bij ACE. Nog meer technische vacature? Kijk hieronder voor een overzicht.
Adcim

Adcim

Vacatures voor Technische Professionals HBO/WO. Vind op Ingenieur NEXT jouw nieuwe carriére mogelijkheden!
Adviesburo Nieman

Adviesburo Nieman

Nieman Groep realiseert innovatieve projecten met een duurzaam randje. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Zwolle is Nieman over heel Nederland goed bereikbaar. Met specialisaties vooral in akoestiek en dakadvies onderscheidt Nieman zich. In 2017 is Niemand bekroond met een plaats in de top 50 ingenieur bureaus van Nederland.

Nieman is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van technisch ingenieur tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Agel

Agel

AGEL adviseurs is een advies bedrijf voor de ingenieurswereld. Door de verschillende marktsegmenten waar AGEL in gespecialiseerd is heeft het bedrijf kennis over alle werkvelden van de ruimtelijke ontwikkeling. De oplossingsgerichte werkwijze van AGEL heeft ervoor gezorgd dat ze in 2017 bekroond zijn met een plekje in de top 50 ingenieursbureau van Nederland.

AGEL is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO opleiding. Variërend van GIS adviseur tot IT-specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Akos Projects BV

Akos Projects BV

Akos is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Door combinatie van een gespecialiseerd recruitmentservice en een ingenieursbureau, zorgt dit ervoor dat soepel en direct kan worden ingespeeld op de groeiende vraag naar eersteklas technische kennis en capaciteit. Akos richt zich met name op machine- en apparatenbouw, marine en offshore, OEM en automotive en procesindustrie.

Akos richt zich op HBO- en WO opgeleide technische professionals voor de industrie. Met vestigingen in Utrecht en Heerven. Van ingenieur tot projectmanager. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Alewijnse

Alewijnse

Alewijnse is een innovatief bedrijf die elektrotechnische systemen ontwerpen leveren en integreren. Hiermee leveren zij totaaloplossingen in de maritieme sector, industrie en retail. Alewijnse is een familiebedrijf die opzoek zijn naar creatieve technische ingenieurs . De combinatie van duurzaam ondernemen en een gezonde bedrijfsvoering creëert teamprestaties voor de toekomst.

Alewijnse is vaak opzoek naar hoogopgeleide technisch specialisten op HBO- en WO niveau. Variërend van IT specialist to innovatieve technici. Vestigingen in Nijmegen en Rotterdam. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Alliander

Alliander

Alliander brengt de duurzame energiemarkt dichterbij

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. Wij produceren of verhandelen zelf geen energie. Dat wordt gedaan door energieleveranciers, inkopers of handelaren. Het grootste deel van de energie die wij regionaal distribueren, komt van energiecentrales en windparken via de internationale en landelijke energienetten van TenneT en Gasunie. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven door hen zelf geproduceerde energie terug aan onze energienetten.
Antea group

Antea group

Antea Group is een wereldwijd handelend ingenieurs- en adviesbureau. Antea Group biedt efficiënte en duurzame oplossingen voor opdrachtgevers. De ambitie van Antea Group is het ontwikkelen en toepassen van langdurige, milieubewuste en integrale oplossingen in de leefomgeving. Met uitgebreide vestigingen in heel Nederland opereren ze op elk duurzaam vakgebied.

Antea Group is vaak opzoek naar HBO- en WO gespecialiseerde ingenieurs. Van 3D ontwerper naar Manager duurzame Energie. Meer technische vacatures op HBO- en WO niveau? Kijk hieronder voor een overzicht.
Arcadis

Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

“Improving quality of life”

Het is onze passie om de kwaliteit van leven te verbeteren. En het mooie is, dat we dagelijks bewijzen dat we daarmee bezig zijn. Met onze deskundigheid creëren we bijzondere en duurzame oplossingen voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zo dragen we bij aan de antwoorden op grote uitdagingen als verstedelijking, schaarsheid van water en hulpbronnen, en klimaatverandering. Maar Arcadis wil ook een eersteklas werkgever zijn die van deze expeditie een plezierreis maakt!

Positieve impact

Maatschappij verandert. Tijden veranderen. Dat roept om moderne oplossingen die snel, realiseerbaar, duurzaam en flexibel zijn. Een dagelijkse uitdaging voor Arcadis en mogelijk ook voor jou. In een werkveld waarin Arcadis een bijdrage levert aan de duurzame kwaliteit van de gebouwde en natuurlijke omgeving. Hiermee creëren we waarde voor opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders. En zorgen we voor een positieve impact.

Werken/(Afstudeer)stage bij Arcadis

Betrokkenheid, synergie en duurzame groei. Maar ook: integriteit, focus op klanten, samenwerking en duurzaamheid. Fundamenten van kwaliteit en resultaat. Geleverd door professionals, die streven naar het beste resultaat. Elke dag weer.
Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis...
ASML

ASML

ASML is marktleider in het maken van microchips. Door veel verschillende chips te produceren zijn ze op elk gebied van microchips marktleider. Het beursgenoteerde bedrijf heeft meer dan 14.000 specialisten opererend in 16 landen. Door de investeren in infrastructuur, technologie, gezondheidszorg en het milieu denkt ASML mee aan een betere toekomst.

ASML is vaak opzoek naar technici met een HBO- of WO achtergrond. Zowel nationaal als internationaal variërend van Mechatronics Design Engineer tot IT-specialist. Meer technisch innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Atos Nederland B.V.

Atos Nederland B.V.

Atos is marktleider in het ontwikkelen van digitale oplossingen. Met meer dan 100.000 specialisten opereert Atos nationaal als internationaal. Naast dat Atos technisch innovatieve digitale oplossingen ontwikkelt, staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Atos is erkent partner van de Olympische- en paralympische spelen.

Atos is vaak opzoek naar innoverende technici met een HBO- of WO opleiding. Van IT-specialist tot Consultent voor de Big Data & Cyber security. Meer technisch innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Aveco de Bondt

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een zelfstandig ingenieursbedrijf. Ze combineren technische expertise met een praktijkgerichte kijk op ruimtelijke ontwikkelen. Met advieswerk in markten als mobiliteit en infrastructuur, gebouwen, energie en duurzaamheid, water en energie werkt Aveco de Bondt samen met klanten aan maakbare oplossingen.

Aveco de Bondt is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO- of WO opleiding. Met vestigingen in Utrecht, Eindhoven en Breda zijn ze goed bereikbaar. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Balance

Balance

Balance is een bedrijf dat grote en complexe projecten managet en uitvoert. Dit doen zij voor bedrijven binnen de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energiesector. Balance bestaat nu uit 350 consultants met wie er elke dag gekeken wordt naar werkbare oplossingen. Ook staat duurzaamheid bij Balance hoog in het vaandel.

Balance is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Procesmanager aardgasloos Nederland tot technisch innovatie manager. Meer technisch innovatieve vacatures?
BAM Groep

BAM Groep

Koninklijke BAM groep is een bouwconcern dat zich specialiseert in Bouw, Vastgoed en Infra. BAM groep heeft als missie om een omgeving voor de toekomst te creëren die het leven van mensen verbeterd. Met meer dan 19.000 medewerkers zorgt Koninklijke BAM Groep voor een duurzame oplossingen waar innovatie hoog in het vaandel staat.

Koninklijke BAM groep is vaak opzoek naar technische innoverende specialisten met een HBO- of WO opleiding. BAM groep heeft functies variërend van Architect infrastructuur tot werktuigbouwkundige. Meer technische innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
BOOT

BOOT

Boot is een ingenieursbureau dat zich specialiseert binnen alle aspecten van de leefomgeving. Met 100 werknemers realiseert BOOT elke dag projecten en daarbij staan mens en milieu altijd hoog in het vaandel. Met het hoofdkantoor in Veenendaal is BOOT centraal gelegen.

BOOT is vaak opzoek naar gedreven ingenieurs met een HBO of WO opleiding. Variërend van IT-specialist tot werktuigbouwkundige. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Boskalis

Boskalis

Boskalis is een toonaangevende multinational in de bagger- en scheepsdienstverlening. Met innovatieve allround oplossingen in de offshore sector, havens en deltaregio’s van de wereld. Met klanten in de olie, energie en wind industrie zoekt Boskalis naar innovatieve, duurzame oplossingen. Met 10 vestigingen in Nederland voornamelijk in Rotterdam is Boskalis toonaangevend in de maritieme sector.

Boskalis is vaak opzoek naar technische ingenieurs in the HBO- en WO- sector. Met veel vacatures beschikbaar op elk technisch vlak. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
BuildingCareers

BuildingCareers

BuildingCareers zoekt én vindt al sinds 2000 de juiste ingenieurs voor engineering-, productie-, en maintenancefuncties, en managementfuncties binnen procesindustrieën als chemie, farmacie, staal, olie & gas en maakindustrie, alsmede voor ingenieursbureaus en onderzoeksinstituten. Wij vinden de beste kandidaten uit de markt. Wilt u uw team versterken met een technisch specialist, bent u op zoek naar verbetering van maintenance processen of heeft u een propositie in uw managementteam of directie? Wellicht bent u zelf als professional juist toe aan een nieuwe werkomgeving?
Dan bent u bij BuildingCareers aan het juiste adres.
C-Job

C-Job

C-Job is een bedrijf wat de wens van de klant vertaalt naar een concreet schip. Ze maken scheen die innovatief, duurzaam, just in time en in budget zijn. Doordat C-Job veel investeert in nieuwe technologie staat het bedrijf aan de top van haar branche. Ook is C-Job bekroond met een plek in de top 50 ingenieursbureaus van Nederland.

C-Job is vaak opzoek naar ambitieuze technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van maritiem ingenieur tot naval architect. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Chain Technical Professionals

Chain Technical Professionals

Heb jij een technische opleiding en passie voor je werk? Wil jij je ambities waarmaken en meewerken aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Optimale ondersteuning van onze professionals

Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Group. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers. Als totaaldienstverlener in de technische markt onderscheiden wij ons door een grondige projectmatige aanpak en optimale ondersteuning van onze medewerkers.
Meer dan een projectbureau

Wij denken niet in korte termijnoplossingen, maar helpen onze klanten écht verder. Met kennis en capaciteitsoplossingen op maat. Chain is meer dan een projectbureau. Chain is een partner in business.

Spreekt deze aanpak jou aan? Wij hebben de opdracht die bij jouw ambities past! Kijk snel bij Onze
Clafis

Clafis

Clafis is een ingenieursbureau. Door dynamisch en mensgericht te werk te gaan staat Clafis inmiddels bij de top 20 ingenieurbedrijven van Nederland. Met 7 vestigingen verspreid over Nederland is Clafis goed bereikbaar. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij het ingenieursbureau.

Clafis is vaak opzoek naar ambitieuze technici met een HBO of WO achtergrond. Clafis heeft vacatures staan variërend van Senior Engineer Scheepsbouw tot IT-Specialist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
DAF Trucks NV

DAF Trucks NV

DAF is marktleider in de Nederlandse vrachtwagenmarkt. DAF is op 65 plekken vertegenwoordigd in Nederland. Door het ontwikkelen van lichte, middelzware en zware bedrijfswagens die betrouwbaar, duurzaam en efficiënt zijn biedt DAF een totale transportoplossing.

DAF is vaak opzoek naar ambitieuze ingenieurs op met een technische HBO- of WO opleiding. Variërend van IT-specialist tot bouwkundig ingenieur. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Deerns

Deerns

Deerns is een wereldwijd opererend ingenieursbureau. Met projecten in de installatietechniek, energievoorziening en bouwfysica waar duurzaamheid voorop staat. Met 600 specialisten verdeeld over Europa, Brazilië en de Verenigde Staten zijn er internationale mogelijkheden. Deerns staat voor innovatie mogelijkheden voor de gehele ingenieursector.

Deerns is opzoek naar technische ingenieurs met een HBO- of WO achtergrond. Afwisselend van IT specialist tot Technisch Engineer. Nog meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Demcon

Demcon

Demcon is een leverancier van producten en systemen in de technologie. Met als specialisaties hightech, industrial & vision, embedded en medical systems. Demcon is een hard groeiend bedrijf dat een groot gebied aan specialisaties ondersteunt. Met vestigingen in Enschede, Groningen, Delft en Eindhoven zijn ze makkelijk bereikbaar.

Demcon is vaak opzoek naar technische innovatie specialisten met een HBO- of WO opleiding. Van mechanical engineer tot IT-specialist. Meer technische innovatiemanagers vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
DGMR

DGMR

DGMR is een ingenieursbedrijf dat samen met klanten naar oplossingen zoekt voor de toekomst. Met verrassende mogelijkheden onderscheidt DGMR zich. Met 180 specialisten willen ze elke dag leefomgeving van de mens verbeteren. Ook is DGMR Trade 3-gecertificeerd op de CO2-prestatielader!

DGMR is vaak opzoek naar technische ingenieurs van HBO- en WO niveau. Variërend van projectleider in bouwfysica tot software specialist. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
DNV Kema

DNV Kema

DNV GL is een bedrijf dat duurzaamheid en veilige oplossingen biedt om de bedrijfsvoering bij klanten te verbeteren. Door innovatieve kwaliteit oplossingen in sectoren als maritiem, olie en gas, energie en software zijn ze een grote speler. Met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Arnhem zijn ze over heel Nederland goed bereikbaar.

DNV GL is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een afgeronde HBO- of WO opleiding. Variërend van directeur Renewable Energy tot technisch ingenieur. Meer technische ingenieur vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
DPA

DPA

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Door professionals passende uitdagingen te geven is DPA van veel markten thuis. Tevens werkt DPA elke dag met 1600 specialisten aan een duurzame toekomst.

DPA is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO- of WO opleiding. Variërend van Senior Engineer tot IT-specialist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
DWA

DWA

DWA is een ambitieus adviesbureau. DWA levert eersteklas projecten om de kwaliteit van productie- werk- en woonomgeving te verhogen. Zij hebben als doel het maken van energie-efficiënte ontwerpen. Binnen DWA heerst een eerlijk, informele en collegiale sfeer waar veel kansen liggen voor creativiteit en ontwikkeling. In 2017 is DWA bekroond met drie sterren voor ‘Goed werkgeverschap!

DWA is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO- of WO achtergrond. Afwisselend van Technisch Engineer, Adviseurs en Ontwerpers zijn er mensen aan de slag bij DWA.Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Dynniq

Dynniq

Dynniq is een bedrijf dat zich richt op het oplossen van mobiliteits- en energie problemen. Met klanten in Europa, Zuid- en Noord Amerika bereiken de door Dynniq ontworpen systemen de infrastructuur in de hele wereld. Naast geavanceerde uitkomsten voor problemen in de infrastructuur, staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel.

Dynniq is op zoek naar technische ingenieurs met een HBO- of WO achtergrond. Met locaties in Arnhem en Utrecht zijn er vacatures variërend van IT-specialisten tot technisch innovatiemangers. Meer technische managing vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht
Ecofys

Ecofys

Ecofys is een adviesbureau voor energie en klimaat. Door de combinatie van deskundigheid en ervaring is Ecofys een sterke partner voor overheden, energieopwekking- en leveringsbedrijven. Met 600 experts werkt Ecofys elke dag aan duurzame oplossingen voor haar klanten. In 2016 is Ecofys zelfs bekroond met de European Business Award op het gebied van innovatie.

Ecofys is vaak opzoek naar hoogopgeleide technici van HBO- en WO-niveau. Verschillend van solar-specialist tot technisch innovatiemanager. Zowel als nationaal als internationaal niveau. Meer technische innovatiemanager vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
econsultancy

econsultancy

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat gespecialiseerd in maritiem, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Het team uit 100 specialisten is verdeeld over 5 vestigingen werkt elke dag voor slimme oplossingen voor de samenleving. Ook is Econsultancy in 2017 bekroond met een plek bij de top 50 ingenieursbureaus van Nederland.

Econsultancy is vaak opzoek naar gedreven technische professionals met een HBO of WO opleiding. Variërend van projectleider Infra tot technisch ingenieurs. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een over zicht.
FLUOR

FLUOR

Fluor is een leverancier van volledige oplossingen voor complexe en uitdagende projecten. Van het ontwerp tot uitvoering tot onderhoud biedt Fluor een duurzame oplossing voor alle uitdagende opdrachten. Fluor’s prijswinnend kennis en management systeem Knowledge Online word gebruikt door 60.000 experts

Fluor is vaak opzoek naar innovatieve technisch specialisten met een HBO- of WO opleiding. Variërend van IT-specialist tot Senior Process Engineer. Zowel op nationaal en internationaal niveau. Meer technische ingenieur vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Frencken

Frencken

Frencken is groothandelaar is lijm. Door vrijwel alle soorten lijm te produceren is Frencken de grootste van Nederland. Door lijmadvies te geven weet Frencken zich te onderscheiden. Dit doen ze door advies te geven waarbij ook rekening gehouden wordt met het milieu.

De lijmspecialist is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Lead Engineer tot IT-specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Fugro

Fugro

Fugro is een dienstverlener die data verzamelen en verklaren van het aardoppervlak en de onderliggende lagen. Hiermee adviseren en begeleiden zij infrastructuur op het land, aan de kust en op de zeebodem. Fugro realiseert samen met 10.500 experts oplossingen voor opdrachtgevers. Fugro is gevestigd door heel Nederland met het hoofdkantoor in Den Haag.

Fugro is vaak opzoek naar hoogopgeleide technisch specialisten van HBO- en WO niveau. Variërend van global mobility advisor tot production engineer. Meer technisch innovatiemanagers vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Gasunie

Gasunie

De gasunie is de grootste gasleverancier van Nederland en Noordwest Europa. Door een hoogwaardig transportnet komt het bij de eindverbruikers. Gasunie wil een volledige CO2-reductie in de energievoorziening realiseren. Gasunie heeft veel ingenieurs in dienst die samen verantwoordelijk zijn voor het leveren van gas.

Gasunie is vaak opzoek naar innoverende technici met een HBO- of WO achtergrond. In Nederland en Duitsland zijn er veel mogelijkheden voor IT-specialisten en andere technisch innovatieve vacatures. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Geonius Groep

Geonius Groep

Geonius is een interdisciplinair ingenieursbureau waar 180 specialisten werken over vijf verschillende vestigingen. Met kennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie is Geonius breed georiënteerd. Genius staat in de top 25 ingenieursbureaus van Nederland.

Geonius is vaak opzoek naar gedreven technisch specialisten met een Hbo of WO achtergrond. Variërend van adviseur geotechniek tot lead engineer. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Heijmans

Heijmans

Heijmans is een onderneming die zich specialiseert in activiteiten in utiliteit en infra, vastgoed en woningbouw. Deze specialiteiten gebruiken ze om de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden te verbeteren. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Heijmans zit sinds 1993 op de beurs.

Heijmans is vaak opzoek naar technische specialisten met een HBO- of WO opleiding. Variërend van senior engineer energievoorziening tot manager systeem integratie. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Heineken

Heineken

Het Heineken firma is een bierbrouwerij. Heineken is de grootste van Europa en een na grootste van de wereld. Heineken heeft 73.500 werknemers, 165 brouwerijen en opereert in 70 landen. Heineken laat zichzelf ook meer zien op duurzaam gebied. In 2016 is Heineken zelfs bekroond met de ‘creative marketer of the year’ prijs.

Heineken is vaak opzoek naar innoverende technici met een HBO- en WO opleiding. Zowel nationaal als internationaal heeft het Heineken firma vacatures uiteenlopend van IT consultant tot technisch ingenieur. Meer technische ingenieur vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
HKV lijn in water

HKV lijn in water

HKV is een ingenieursbureau wat zich specialiseert in water. HKV heeft marktsegmenten als veiligheid en crisisbeheersing, rivieren, kusten en delta’s, waterbeheer en informatie en buitenland. Door de combinatie tussen de juiste expertise en realiseerbare projecten maakt het dat HKV bekroond is met een plekje in de top 50 beste ingenieursbureaus van Nederland.

HKV is vaak opzoek naar ambitieuze technici met een HBO of WO achtergrond. HKV heeft vacatures variërend van adviseur waterkeringen tot IT-specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
IA Groep

IA Groep

IA groep is een multidiciplinair ingenieurs- en architecten bureau. Door brede kennis in architectuur, constructie en elektrotechniek kan IA groep zich onderscheiden. Door van innovatieve ideeën werkbare eindoplossingen te realiseren kan IA Groep zich onderscheiden.

IA groep is vaak opzoek naar ambitieuze ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Engineer installatietechniek tot IT-specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
ingenieursbureau Drechtsteden

ingenieursbureau Drechtsteden

Ingenieursbureau Drechtsteden is een bureau dat zowel innovatieve als werkbare ideeën ontwikkelt en deze ook uitvoert. Door de vertrouwen, ondernemerschap, samenwerken en resultaatgerichtheid te combineren creëert IBD telkens opnieuw projecten. Met het hoofdkantoor in Dordrecht is het voor de Randstad goed bereikbaar.

IBD is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van IT-specialist tot senior engineer. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Ingenieursbureau IOB

Ingenieursbureau IOB

IOB is een ingenieursbedrijf dat zich specialiseert in de nieuwbouw. Door de persoonlijke aanpak van IOB krijgt het voor de service een 8. Door innovatieve oplossingen te bieden voor hun klanten zorgt IOB voor complete ontzorging bij een project. In 2017 is IOB bekroond met een plek in de top 50 ingenieursbureaus van Nederland.

IOB is vaak opzoek naar ambitieuze ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van IT specialist tot technisch ingenieur. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Ingenieursbureau Lievense BV

Ingenieursbureau Lievense BV

Lievense CSO is een ingenieursbureau dat zich specialiseert op het terrein van Stad & Omgeving en Water & Infra. Lievense CSO oppereert zowel nationaal als internationaal en behoort tot een van Nederlands grootste particuliere advies- en ingenieursbureaus. Met meer dan 1500 opdrachtgevers is Lienvense CSO een grote speler in de Nederlandse infrastructuur.

Lievense CSO is vaak opzoek naar technisch gespecialiseerde HBO- of WO ingenieurs. Variërend van manager waterveiligheid in Utrecht tot Geotechnisch adviseur in Breda. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Iv-Groep B.V.

Iv-Groep B.V.

IV-Groep is een ingenieursbureau dat zich specialiseert in utiliteitsbouw, industrie, infrastructuur, maritiem, olie, water en gas. Met 1000 specialisten wordt er een multidisciplinair dienstenpakket aangeboden. IV-Groep staat in de top 10 ingenieursbureaus van Nederland. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

IV-groep zoekt vaak technisch specialisten met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Lead Engineer tot adviseur RAMS en risicomanagement. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Joulz

Joulz

Joulz is een specialist op het gebied van verduurzamen van elektriciteitsnetten en –stations. Met meer dan 600 medewerkers werkt Joulz aan een duurzaam maar veilig elektriciteitsnetwerk. Door telkens te investeren in technologie is Joulz een grote speler in de energietransitie.

Joulz is vaak opzoek naar gedreven ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van IT-specialist tot data analist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Kiwa

Kiwa

Kiwa compliance is specialist op het gebied van milieu- en gezondheidsvraagstukken. Door te streven naar een veilige werk- en woonomgeving voorkomt Kiwa eventuele onveilige situaties is de toekomst. Met vestigingen in Rotterdam, Vianen, Groningen, Sittard en Amsterdam is Kiwa over heel Nederland bereikbaar.

Kiwa is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond . Variërend van IT specialist tot DIA consultant. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
KLM

KLM

KLM is Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij en is samen met Air France marktleider in de Europese luchtvaart. Met innovatieve producten zorgt KLM voor betrouwbaar, effectieve en servicegerichte operatie met actieve oplettendheid voor duurzaamheid. Met 32.000 professionals zorgt KLM Groep voor een gezonde werksfeer.

KLM is vaak opzoek naar hoogopgeleide technisch specialisten van HBO- en WO niveau. Variërend van Technical consultant tot IT specialist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
KPN

KPN

KPN is de grootste telecom- en ICT dienstverlener van Nederland. Door telkens opnieuw te investeren in innovaties en technologie probeert KPN de grootste te blijven. KPN werkt elke dag met meer dan 10.000 mensen aan oplossingen voor problemen.

KPN is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO- of WO achtergrond. Vacatures variërend van service engineer tot IT-specialist. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Kuijpers Ecopartners

Kuijpers Ecopartners

Kuijpers installaties is installatiebedrijf wat zich richt op toekomstbestendige installaties. De ambitie van Kuijpers is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties the realiseren. Kuijpers heeft vestigingen over heel Nederland. Door innoverende installaties te ontwikkelen is Kuijpers specialist in meerdere marktsegmenten.

Kuijpers is vaak opzoek naar hoogopgeleide technisch specialisten van HBO- en WO-niveau. Van IT-specialisten tot technische innovatie managers. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
LBP Sight BV

LBP Sight BV

LBP SIGHT is een advies- en ingenieursbureau en zijn gespecialiseerd op het gebied van bouw, ruimte en milieu. Met honderd specialisten is er genoeg kennis om werkbare oplossingen te ontwikkelen maar tegelijkertijd ook tijd voor persoonlijke aandacht en korte lijnen. Door het centraal gelegen hoofdkantoor in Utrecht is LBP SIGHT goed bereikbaar.

LBP SIGHT is vaak opzoek naar gespecialiseerde ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Adviseur Milieu tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Magion

Magion

Door de unieke combinatie van Magion voor zowel process control als ICT expertise, opereren wij succesvol in diverse takken, zoals de olie & gas industrie, chemische- en procesindustrie.
Magion staat voor engineering synergy: een uitstekende samenwerking met de klant én onderling, in multidisciplinaire teams, vormt de basis hiervoor. De sterke mate waarin wij vervolgopdrachten genereren, is illustratief voor de kwaliteit en toewijding die wij toepassen in onze aanpak.

Magion is vaak opzoek naar gedreven ingenieurs met een technische HBO of WO opleiding. Variërend van Control Engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Marel Stork Poutry Processing

Marel Stork Poutry Processing

Marel is marktleider in het produceren van machines en services voor de voedselverwerking. De effectieve en duurzame methodes bieden oplossingen die goed zijn voor mens, dier en planeet. Met 1700 experts in Nederland werkt Marel aan oplossingen voor voedselverwerking. Marel heeft vestigingen in Nijmegen, Verenigde Staten, IJsland Denemarken en Verenigd Koninkrijk.

Marel is vaak opzoek naar hoogopgeleide technische experts met een HBO of WO achtergrond. Marel bied vacatures van Software manager tot aan Infrastructuur Architect . Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Movares

Movares

Professioneel werken en adviseren

Bij Movares doe jij ertoe. Direct of indirect draag je bij aan het oplossen van maatschappelijk belangrijke en complexe vraagstukken op het gebied van (rail)infrastructuur, mobiliteit, ruimte, water en energie. In een werkomgeving waar medewerkers écht tijd voor elkaar nemen. Waar je de steun en de ruimte krijgt om jezelf naar jouw wensen en mogelijkheden te ontwikkelen. Waar je inspanningen worden erkend. Én het besef leeft dat je ook nog een privéleven hebt. Onze medewerkers herkennen dit werkelijk, zo blijkt uit het medewerkertevredenheid onderzoek van Effectory.In 2010 werd Movares daarvoor beloond met de titel: ‘Beste werkgever van 2010’.

Movares in het kort

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en leefbare omgeving. Ons motto is ‘Wij verbinden’. Onze kernwaarden zijn: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Wij zien onze medewerkers als onze partners. Ruim de helft van de medewerkers bezit 70% van de aandelen. Via de Movares Foundation steunen wij maatschappelijk relevante projecten.

Duurzame ambities

Onze ambitie is om binnen de kaders en uitgangspunten van ieder project continu te zoeken naar de meest duurzame oplossing(en). Balans is daarbij essentieel. Immers, wat je neemt moet je ook geven. Daarom zit duurzaamheid verankerd in onze bedrijfsvoering. En dat merk je aan alles. Aan onze talrijke duurzame...
MWH BV

MWH BV

Stantec is een ingenieursbureau dat actief is op de vakgebieden milieu, veiligheid, bodem, compliance, assetmanagement en infrastructuur. Stantec ontwikkeld innovatieve ideeën en zet die om in een werkbare uitvoering. Samen met 22000 professionals werkt Stantec elke dag over de hele wereld aan haar projecten.

Stantec is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Civil engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Nebest BV

Nebest BV

Nebest is een ingenieursbureau gespecialiseerd in de infrastructuur. Door telkens opnieuw te investeren in technologische innovaties creërt Nebest nieuwe mogelijkheden binnen de infrastructuur. Samen met 500 specialisten word er elke dag gewerkt aan een betere toekomst.

Nebest is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Senior Engineer tot IT-specialist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Nederlandse Spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen

In de kern is NS een vervoersbedrijf die haar reiziger op 1, 2 en 3 zet. Reizigers van deur tot deur brengen vergt echter meer dan alleen het laten rijden van een trein. Techniek is daarom al 175 jaar lang dé basis van het succes van NS. Wist je bijvoorbeeld dat ons technische bedrijfsonderdeel van NS onlangs een hypermodern servicecentrum heeft geopend voor de hogesnelheidstrein? En dat het Nederlandse spoorwegnet behoort tot de drukst bereden netwerken van Europa?

Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is het technische onderdeel van NS uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Werken bij NS betekent werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent ook investeren in high-tech werkplaatsen en het meest moderne materieel. NS werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten.

Techniek bij NS is duurzame modernisering, slim onderhoud en hightech preventie. Deze technieken staat nooit stil, ook de vooruit blik naar de toekomst niet. Als technisch professional draag je zorg voor de techniek die de laten treinen rijden, maar ook de techniek die zorgdraagt voor veiligheid, comfort en duurzaamheid. Zo hebben technici bij NS bijvoorbeeld een in de rails weggewerkt trackingsysteem ontwikkeld, dat slijtage aan de wielen signaleert. Ook zijn we storingen voor door gebruik te maken van real time monitoring.

Onze ambitie is duidelijk: uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend...
oceanco

oceanco

Oceanco is een bedrijf dat superjachten produceert. Oceanco is een van de grootste spelers op het gebied van jachten. Door Nederlandse expertise en vakmanschap te combineren met state-of-the-art technologie probeert Oceanco zich steeds te onderscheiden in de jachtenindustrie.

Oceanco is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO- of WO achtergrond. Variërend van Project Manager Engineering tot IT-specialist. Meer technisch innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Philips

Philips

Philips is een toongevende producent van gezondheidstechnologie wat zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen. Philips streeft naar een duurzame wereld. Hiervoor hebben ze het doel gesteld om in 2025 het leven van 3 miljard mensen te verbeteren met gezondheidstechnologie.

Philips is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Senior Supplier Quality Engineer tot IT-specialist. Meer technisch innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Proficium

Proficium

Proficium is het technisch adviesbureau dat zich richt op onderhoudsmanagement en actief is in de infra technische omgeving. De drijfveer van Proficium is om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor technische vraagstukken in de rail-, weg-, water- en energiesector. Onze focus is daarbij gericht op Asset Management. Onze kracht is dat we de ‘levenscyclus’ van assets met oog voor functie beschouwen.

Proficium is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO- of WO opleiding. Vacatures varïerend van Maintenance Engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Prorivium

Prorivium

Prorivium is “DE” kennisdrager van het overdrachtsproces: van Projectmanager naar Assetmanager bij grote projecten. Dit proces zorgt ervoor dat men over en weer elkaars belangen kent, respecteert en elkaar, bij einde project, de hand schud. Doelstelling is dat een project niet onnodig lang duurt en de Assetmanager tijdig is ingericht voor beheer.
Wij zijn een jong, serieus en ambitieus kennisbureau met veel kwaliteit in huis.

Prorivium is vaak opzoek naar ambitieuze technici met een HBO- of WO opleiding. Variërend van Teammanager infrastructuur tot IT specialist. Meer technische specialistische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Qing

Qing

QING is een ingenieursbedrijf dat grote projecten ondersteunt of overneemt. Door de flexibele wijze waarop QING communiceert met haar opdrachtgevers zijn ze de afgelopen jaren hard gegroeid. Door innovatieve technologie te combineren met ervaring kan QING alle projecten werkbaar maken. Ook is QING in 2017 bekroond met een plek in de top 50 ingenieurs van Nederland.

QING is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO opleiding. De vacatures variëren van hardware engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Rijkzwaan

Rijkzwaan

Rijk Zwaan biedt groentezaden van hoge kwaliteit. Door een sterke samenwerking met klanten onderscheid Rijk Zwaan zich niet alleen op kwaliteit maar op service. Rijk zwaan heeft 3.000 werknemers verdeeld in 30 landen en wordt aangestuurd vanuit Den haag. Ook denk staat bij Rijk Zwaan duurzaamheid hoog in het vaandel.

Rijk Zwaan is vaak opzoek naar innovatieve technici met een HBO- of WO opleiding. Van ICT’er tot ingenieur zijn er vacatures bij Rijk Zwaan. Meer technische ingenieur vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Royal Haskoning

Royal Haskoning

Royal HaskoningDHV is een invloedrijk ingenieursbureau gespecialiseerd in consulting en project managment. Royal Haskoning DHV is koploper in innovatie en duurzaamheid. Met vestigingen in 30 landen werkt Royal HaskoningDHV met 6.000 specialisten aan projecten in 150 landen! Deze specialisten ontwikkelen oplossingen voor een toekomst met perspectief.

Royal HaskoningDHV zoekt vaak opzoek naar specialisten op technisch gebied met een HBO- of WO- opleiding. Vacatures van wereldwijd BIM directeur tot Consultant Social Performance. Meer innoverende technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
RPS Nederland

RPS Nederland

RPS is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met zelfstandige laboratoria. Voor deze branche is RPS marktleider in Nederland. Door telkens te blijven investeren in innovaties blijft the techniek van RPS op het hoogste niveau. Samen met 400 specialisten wordt er gewerkt voor een duurzame toekomst.

RPS is vaak opzoek naar technisch specialisten met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Engineer tot Senior OCE Deskundige. Meer technisch gespecialiseerde vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Sanovo

Sanovo

Sanovo Group is een bedrijf dat oplossingen biedt voor de grootschalige eierhandel. Door doelgerichte en toepasbare machines te maken is Sanovo wereldleider in deze branche. Sanovo is zowel nationaal als internationaal gevestigd en met het hoofdkantoor in Nijmegen gevestigd.

Sanovo Group is vaak opzoek naar ambitieuze en innovatieve specialisten met een HBO- of WO achtergrond. Variërend van product manager tot IT-specialist. Meer technisch innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Scania

Scania

Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. Scania biedt in veel markten ook financiële diensten en hebben productiefaciliteiten over de hele wereld. Door het produceren van trucks voor en met de klant is Scania een van de marktleiders. Met meer dan 60 vestigingen in Nederland is Scania altijd goed bereikbaar.

Scania is vaak opzoek naar technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van IT-specialist to service engineer. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Shell

Shell

Shell is een bedrijf dat zicht richt op exploratie en winning van olie en gas. In Nederland is Shell marktleider op het gebied van transport brandstoffen. Shell is genoteerd op de beurs en het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Den haag. De laatste jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden voor Shell.

Shell is vaak opzoek naar hoogopgeleide technici van HBO- en WO niveau. Zowel op nationaal en internationaal niveau. Variërend van offshore wind senior project manager tot IT-specialist. Meer technische innovatiemanagers vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Siers Infraconsult

Siers Infraconsult

Siers infraconsult is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de ondergrondse infrastructuur. Gas, water, elektra en telecom zijn de markten waarin Siers infraconsult opereert. Siers is groot genoeg om genoeg expertise te hebben voor hun marktsegmenten, en klein genoeg om korte lijnen en persoonlijk advies te realiseren.

Siers Infraconsult is vaak opzoek naar ambitieuze ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Engineer Elektra tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Smart Data People

Smart Data People

Smart Data People is gespecialiseerd in advies, implementatie en het leveren van de juiste professionals binnen het vakgebied Business Intelligence. Zo helpen wij organisaties zelf te kunnen gaan sturen op informatie en Business Intelligence professionals aan mooie opdrachten of een uitdagende carrière bij een van onze opdrachtgevers. Smart Data People onderscheidt zich door jarenlange ervaring in de branche, netwerk van hoogopgeleide kandidaten en interim professionals en 100% focus op Business Intelligence.

Smart Data People is op zoek naar gedreven BI Specialisten of young professionals die een stap willen maken richting Business Intelligence. Wij hebben diverse opdrachten voor studenten, starters, maar tevens voor de ervaren specialisten.
Stork Technical Services

Stork Technical Services

Stork onderhoudt de assets van klanten, dit doen ze door het verbeteren van de prestaties van activa van de opdrachtgevers. Door oplossingen voor het onderhouden van assets werkt Stork met 17.000 professionals om het rendement van hun klanten te maximaliseren. Stork is gevestigd door heel Nederland met als hoofdkantoor gevestigd in Utrecht.

Stork is vaak opzoek naar hoogopgeleide ambitieuze technici met een HBO- of WO diploma. Stork staat voor een veilige werkomgeving waar samenwerking en ondernemerschap centraal staan. Meer technische innoverende vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Sweco

Sweco

Sweco is een toonaangevend duurzaam ontwerp-, advies- en managementbureau dat actief is in de markten water, energie, infrastructuur en duurzame planning en ontwerp. Sweco missie is om het leidende Europese duurzame ontwerp-, advies en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Sweco is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO opleiding. Variërend van Engineer GWW tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Tata Steel

Tata Steel

Tata Steel is bekend als staalbedrijf in IJmuiden. Maar veel meer nog is Tata Steel een ICT-centrum met 350 medewerkers. Een ingenieursbureau met 250 hoog opgeleide technici. En een Researchcentrum waar 450 internationale PhD's en Masters miljoenen investeren in productontwikkeling en procesoptimalisatie. Tata Steel wil de top van de wereldwijde staalindustrie bereiken. Dat betekent voorop lopen, ambities waarmaken en grenzen verleggen. Tata Steel start grote verbeterprojecten en investeren 800 miljoen euro in installaties, processen en mensen.

Tata Steel is vaak opzoek naar technisch specialisten met een HBO- en WO achtergrond. Van IT-specialist tot innovatie manager. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Tauw BV

Tauw BV

Tauw is een ingenieursbureau met een Europeze sterke positie in advies in milieu en duurzaamheid. Tauw wil bijdragen een duurzaam milieu en zoeken van oplossingen voor een betere leefomgeving. Met vestigingen over heel Europa werkt Pauw samen met meer dan 1.000 specialisten aan een betere toekomst.

Tauw is vaak opzoek naar hoogopgeleide technici met een HBO- of WO achtergrond. Verschillend van systeemingenieurs tot adviseur waterveiligheid. Met kantoren in Amsterdam en Utrecht is Tauw goed bereikbaar. Nog meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
TCPM

TCPM

TCPM is een ingenieursbureau dat totaal oplossingen biedt die innovatief zijn en zowel praktisch uitvoerbaar. Met zes vestigingen door heel Nederland is TCPM makkelijk bereikbaar en altijd open voor een gesprek. De marktsegmenten waarin TCPM zich specialiseert zijn food, pharma, energy, capital goods en marine & off shore.

TCPM is vaak opzoek naar gedreven technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Senior Fijnmechanica Engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Tebodin

Tebodin

Tebodin is een ingenieursbedrijf wat zicht focust op opdrachten van klanten en zich daarmee ook onderscheidt. Door steeds te investeren in nieuwe technieken en innovaties staat Tebodin in de top 5 ingenieursbureaus van Nederland. Tevens staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Tebodin.

Tebodin is vaak opzoek naar technische specialisten met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Senior lead Engineer tot Lead Piping Engineer. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
TenneT

TenneT

TenneT is de eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa. Met 20.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen en 36 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoren we tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze focus is gericht op de ontwikkeling van een Noordwest-Europese energiemarkt en op de integratie van duurzame energie. Taking power further.

TenneT is vaak opzoek naar technisch specialisten met een HBO- of WO achtergrond. Variërend van Data engineer officer tot Teammanager. Meer technisch innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
TMC Group

TMC Group

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Dit zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving waar we je graag nader mee laten kennismaken.

TMC is vaak opzoek naar specialisten in de techniek met een HBO- of WO opleiding. Vacatures variërend van System Engineer tot BIM Modelleur. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzcht.
Uticon Ingenieursgroep

Uticon Ingenieursgroep

Uticon is het ingenieursbureau van de food branche. Vanaf 1985 zitten ze in deze branche en zijn in de Benelux marktleider op dit gebied. Door de markten de verdelen in aardappel, zuivel, vlees/vis/snacks, zoetwaren en divers kan er makkelijk geschakeld worden. Uticon heeft vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven en Bergen op Zoom.

Uticon is vaak opzoek naar ambitieuze technische ingenieurs met een HBO- of WO opleiding. Variërend van project engineer tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Valstar Simonis

Valstar Simonis

is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid. Valstar simonis is adviseur installatietechniek. Ze hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door het unieke marktsegment werkt Valstar Simonis mee aan veel verschillende grote projecten.

Valstar Simonis is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van BIM modelleur tot IT specialist. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente integreerd technisch hoogwaardige systemen in de industrie, machinebouw en utiliteit en nemen verantwoordelijkheid voor de hele technische keten. Van het ontwerp tot de realisatie van de automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties. Het vinden van optimale oplossingen voor specifieke situaties zit in ons DNA. Geen eenheidsoplossingen maar maatwerk en kwaliteit. Vakmanschap.

Van Lente is vaak opzoek naar gedreven technisch specialisten met een HBO- of WO achtergrond. Variërend van Engineer Elektrotechniek tot IT-Specialist.
Van Oord

Van Oord

Van Oord is a leading international contractor specialising in dredging, marine engineering and offshore projects (oil, gas and wind). We are an innovative partner for our clients and, for over one hundred years, have been helping to create the infrastructure for the world of tomorrow.

The growing world population needs more space and the demand for energy is rising constantly. Increasing world trade requires more and better port facilities and climate change is threatening coastal areas. Van Oord provides innovative solutions for these worldwide maritime challenges, both now and in the future.

Van Oord is Dutch-based, independent family business, which is characterized by visible leadership, long-term vision and a sound financial position. Substantial investments in people and equipment are made with great care to ensure the continuity of our business. Our staff are committed, entrepreneurial professionals who are passionate about water and technology. They know the importance of cooperation in achieving the best possible result. By being open and honest, they build on mutual trust and respect.

Marine ingenuity is what sets Van Oord apart. In just two words, we show in the clearest possible terms what we do, how we do it, and what makes us different. A passionate, smart, shrewd, international marine contractor – that is how we see ourselves. Van Oord believes in One Team, worldwide.
Ventolines

Ventolines

Ventolines is een allround dienstverlener in de dynamische windenergiemarkt. Wij leveren diensten voor windprojecten in alle stadia: ontwikkeling, financiering & contractering, realisatie en beheer. Onze klanten zijn coöperaties, grondeigenaren met plannen voor windenergie, ontwikkelaars van windparken, investeerders en nutsbedrijven, die windprojecten geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden.

Ventolines is vaak opzoek naar technici met een HBO of WO opleiding. Variërend van civiel ingenieur tot development manager. Meer technische innovatie vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Verebus Engineering BV

Verebus Engineering BV

Verebus is een ingenieursbureau. Verebus is gespecialiseerd in 4 markten, rail, defensie, marine & offshore, overige markten. Met 150 ingenieurs word er elke dag gewerkt aan oplossingen en een betere toekomst. Met vestigingen in Rijswijk, Den Helder, Utrecht en Zwolle is Verebus goed bereikbaar.

Verebus is vaak opzoek naar technische ingenieurs met een HBO of WO achtergrond. Variërend van Ontwerper Energievoorziening tot Electrical Engineering Consultant. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Viro Technology

Viro Technology

VIRO is een ingenieursbureau dat zich voornamelijk richt op technologie. Door telkens te investeren in nieuwe innovaties en technologieën zorgt VIRO ervoor dat projecten zowel werkbaar als innovatief zijn. Met vestigingen in Groningen, Arnhem, Hengelo, München en Wenen is VIRO zowel nationaal als Europees opererend.

VIRO is vaak opzoek naar ambitieuze ingenieurs met een HBO- of WO achtergrond. Variërend van Mechanical Lead Engineer tot IT-specialist. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
VMI Holland BV

VMI Holland BV

VMI Group is marktleider in productiemachines voor banden, blikken, rubber en gezondheidszorg. Door technische innoverende oplossingen te bieden voor klanten maakt het dat VMI Group marktleider voor complexe productiemachines. Met 1200 specialisten in Nederland, Duitsland, Verenigde Staten, China en Brazilië werkt VMI Group hard aan een duurzame en efficiënte productiemachines.

VMI Group is vaak opzoek naar gedreven technici met een HBO of WO-achtergrond. Vacatures als projectleider voor Internationale Machinebouw en software ingenieur. Meer innoverende technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Volker Infradesign Van Hattum Blankevoort

Volker Infradesign Van Hattum Blankevoort

Volker Infradesign is een ingenieursbedrijf dat gespecialiseerd is op meerdere disciplines. Volker Infradesign verzorgt het hele traject. Van schets tot detailontwerp, het hele traject wordt verzorgt. Volker Infradesign is een hard groeiend bedrijf en zijn koploper op het gebied van virtueel bouwen. Met het hoofdkantoor in Utrecht is Volker Infradesign goed te bereiken.

Volker Infradesign is vaak opzoek naar ambitieuze technische ingenieurs met een HBO- of WO opleiding. Vacatures variërend van IT-specilisten tot technisch innovatiemanagers. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Waalpartners bedrijfsingenieurs

Waalpartners bedrijfsingenieurs

Waalpartners is een ingenieursbureau wat gespecialiseerd in civiele engineering. Waalpartners is groot genoeg om alle draagvlakken van civiele techniek te weerspiegelen en klein genoeg voor persoonlijke aandacht. Ook is Waalpartners civil engineering bekroond met een plek in de top 50 ingenieursbureaus van Nederland.

Waalpartners civil engineering is vaak op zoek naar gedreven technici met een HBO of WO achtergrond. Variërend van civieltechnisch ontwerper tot bouwkundig ingenieur. Meer technische vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Wepro Ingenieursbureau

Wepro Ingenieursbureau

Wepro is een middelgroot ingenieursbureau dat vanuit haar zeven vestigingen in Nederland in-house en on-site projecten uitvoert binnen de disciplines Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, automatisering, Bouwkunde, Civiele techniek en Telecom. Wepro richt zich op advisering, engineering, projectmanagement en directievoering binnen deze disciplines.

Dit doet zij samen met een breed team van technisch specialisten op mbo-, hbo- en academisch niveau die zich dagelijks bezighouden met technische vraagstukken in een breed spectrum van markten en opdrachtgevers.
Witteveen+Bos

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos biedt advies- en ingenieursdiensten voor opdrachten in sectoren als water, infrastructuur, milieu en bouw. Met opdrachtgevers als overheden, industrie en samenwerkingsverbanden realiseren ze oplossingen voor de toekomst. Witteveen+Bos heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Deventer, Rotterdam en Den Haag.

Witteveen+Bos is vaak opzoek naar innovatieve specialisten met een technische HBO- of WO achtergrond hebben. Witteveen+Bos heeft vacatures variërend van ingenieur elektrotechniek tot BIM expert. Meer technische innovatieve vacatures? Kijk hieronder voor een overzicht.
Snel zoeken
Job search aanmaken

Job alert
Stuur mij de nieuwste vacatures gericht op mijn wensen