Bedrijfsprofielen

Roelofs Advies & Ontwerp BV

Roelofs Advies & Ontwerp BV

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 55-jarige staat van dienst in de Nederlandse infrastructuur. In ons werkgebied richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen: van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf op het gebied van milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als leverancier van GWW-grondstoffen. Onze kracht ligt met name in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten, via innovatieve contracten, voor overheden en/of private partijen.

Het is onze ambitie om een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier infraprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers.

Onze organisatie heeft ruim 200 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk en Veenendaal.

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Stadskanaal op zoek naar enthousiaste en ambitieuze
ABB

ABB

Dit is het bedrijfsprofiel van ABB
Adcim

Adcim

Vacatures voor Technische Professionals HBO/WO. Vind op Ingenieur NEXT jouw nieuwe carriére mogelijkheden!
Alliander

Alliander

Alliander brengt de duurzame energiemarkt dichterbij

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. Wij produceren of verhandelen zelf geen energie. Dat wordt gedaan door energieleveranciers, inkopers of handelaren. Het grootste deel van de energie die wij regionaal distribueren, komt van energiecentrales en windparken via de internationale en landelijke energienetten van TenneT en Gasunie. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven door hen zelf geproduceerde energie terug aan onze energienetten.
Arcadis

Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

“Improving quality of life”

Het is onze passie om de kwaliteit van leven te verbeteren. En het mooie is, dat we dagelijks bewijzen dat we daarmee bezig zijn. Met onze deskundigheid creëren we bijzondere en duurzame oplossingen voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zo dragen we bij aan de antwoorden op grote uitdagingen als verstedelijking, schaarsheid van water en hulpbronnen, en klimaatverandering. Maar Arcadis wil ook een eersteklas werkgever zijn die van deze expeditie een plezierreis maakt!

Positieve impact

Maatschappij verandert. Tijden veranderen. Dat roept om moderne oplossingen die snel, realiseerbaar, duurzaam en flexibel zijn. Een dagelijkse uitdaging voor Arcadis en mogelijk ook voor jou. In een werkveld waarin Arcadis een bijdrage levert aan de duurzame kwaliteit van de gebouwde en natuurlijke omgeving. Hiermee creëren we waarde voor opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders. En zorgen we voor een positieve impact.

Werken/(Afstudeer)stage bij Arcadis

Betrokkenheid, synergie en duurzame groei. Maar ook: integriteit, focus op klanten, samenwerking en duurzaamheid. Fundamenten van kwaliteit en resultaat. Geleverd door professionals, die streven naar het beste resultaat. Elke dag weer.
Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis...
ASML

ASML

De stuwende kracht achter de technologische doorbraken van ASML zijn ingenieurs die vooruit denken. De medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. En omdat ASML jaarlijks ruim een half miljard Euro in R&D investeert, hebben onze mensen de vrijheid en de middelen om de technologische grenzen te verleggen. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt.
BuildingCareers

BuildingCareers

BuildingCareers zoekt én vindt al sinds 2000 de juiste ingenieurs voor engineering-, productie-, en maintenancefuncties, en managementfuncties binnen procesindustrieën als chemie, farmacie, staal, olie & gas en maakindustrie, alsmede voor ingenieursbureaus en onderzoeksinstituten. Wij vinden de beste kandidaten uit de markt. Wilt u uw team versterken met een technisch specialist, bent u op zoek naar verbetering van maintenance processen of heeft u een propositie in uw managementteam of directie? Wellicht bent u zelf als professional juist toe aan een nieuwe werkomgeving?
Dan bent u bij BuildingCareers aan het juiste adres.
Chain Technical Professionals

Chain Technical Professionals

Heb jij een technische opleiding en passie voor je werk? Wil jij je ambities waarmaken en meewerken aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Optimale ondersteuning van onze professionals

Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Group. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers. Als totaaldienstverlener in de technische markt onderscheiden wij ons door een grondige projectmatige aanpak en optimale ondersteuning van onze medewerkers.
Meer dan een projectbureau

Wij denken niet in korte termijnoplossingen, maar helpen onze klanten écht verder. Met kennis en capaciteitsoplossingen op maat. Chain is meer dan een projectbureau. Chain is een partner in business.

Spreekt deze aanpak jou aan? Wij hebben de opdracht die bij jouw ambities past! Kijk snel bij Onze
DAF Trucks NV

DAF Trucks NV

DAF Trucks N.V. is een volle dochter- onderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks N.V. zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens.
Dynniq

Dynniq

Dynniq is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, automatisering en werktuigbouw. Met ongeveer 23.000 medewerkers in zeven divisies, realiseert Dynniq opbrengsten van circa 4 miljard euro op jaarbasis. Dynniq heeft aantrekkelijke posities in de gebouwen- en industriemarkt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Oost-Europa, Zweden, Noorwegen, Finland, UK, Ierland en Spanje, alsmede in de Europese markt voor traffic & infra en in de mondiale maritieme markt.
Dynniq biedt integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen voor complexe technische uitdagingen. Van ontwerp, advies en engineering tot realisatie, beheer en onderhoud. In meer dan 150 jaar heeft Dynniq een solide reputatie opgebouwd voor het verbeteren van energie-efficiëntie, mobiliteit, veiligheid en productiviteit. Zo stuwen we vooruitgang en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

Werken bij Dynniq
Er zijn mensen die zichzelf steeds weer willen verbeteren. Die niet snel genoegen nemen met wat anderen als ‘goed’ bestempelen. Ze gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden door samen te werken en oog te hebben voor de buitenwereld. Bij de gevonden oplossingen zetten zij niet zichzelf, maar altijd het grotere (klant) belang voorop.

Een Dynniq carrière
Herken jij jezelf in dat profiel, dan zul je jezelf thuis voelen bij Dynniq. Kritische mensen, die graag deel willen uitmaken van vooruitgang. Werken bij Dynniq betekent werken aan indrukwekkende projecten waarover gepraat wordt. Ze hebben vaak een grote invloed op het functioneren van bedrijven, organisaties en de maatschappij als geheel. Denk aan hoogwaardige...
Enexis

Enexis

Wil jij aan de slag bij Enexis? Dan werk je elke dag mee aan een betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk. Zodat er elke dag energie is in Nederland, overal waar we het nodig hebben. Wij zoeken mensen die willen zorgen voor de ontwikkeling, het onderhoud en beheer van ons netwerk.
Heineken

Heineken

Wie komt werken bij HEINEKEN, werkt aan een pallet vol mooie merken.
Magion

Magion

Door de unieke combinatie van Magion voor zowel process control als ICT expertise, opereren wij succesvol in diverse takken, zoals de olie & gas industrie, chemische- en procesindustrie.

Magion staat voor engineering synergy: een uitstekende samenwerking met de klant én onderling, in multidisciplinaire teams, vormt de basis hiervoor. De sterke mate waarin wij vervolgopdrachten genereren, is illustratief voor de kwaliteit en toewijding die wij toepassen in onze aanpak.

Wij dragen zorg voor de implementatie van geavanceerde en doeltreffende oplossingen, gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen.

Magion heeft vestigingen in Den Haag en Stabroek (België).

Magion is 100% onafhankelijk van systeemleveranciers. Door de procestechnische achtergrond van onze medewerkers en de focus op process control ontwikkelingen, heeft Magion veel domeinkennis en kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn op bijzonder veel gebieden:

Bron: www.magion.nl
Marin

Marin

MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) DÉ SCHAKEL TUSSEN HYDRONAMISCH ONDERZOEK EN DE MARITIEME INDUSTRIE MARIN, het Maritiem Research Instituut Nederland, is sinds 1932 een onafhankelijke en innovatieve dienstverlener voor de maritieme industrie. De dienstverlening van MARIN is een unieke combinatie van simulaties, modeltesten, ware-groottemetingen en trainingen. MARIN richt zich hierbij op de scheepsbouw, scheepvaart , offshore-industrie en overheden. De belangrijkste klanten zijn werven en reders, ontwerp- en classificatiebureaus, producenten in de olie- en gasindustrie en marines, wereldwijd. MARIN is dé schakel tussen wetenschap en industrie. Resultaten uit fundamenteel onderzoek worden direct omgezet in toepassingen voor haar klanten. Ruim 85% van haar omzet wordt gerealiseerd door commerciële projecten voor de internationale maritieme industrie. Recente projecten zijn bijvoorbeeld het diepste Tension Leg Platform (TLP) ter wereld, dat operationeel zal zijn in de Golf van Mexico, het grootste cruiseschip aller tijden ‘Oasis of the Seas’ en het grootste containerschip ‘Emma Maersk’; allemaal projecten waar simulaties, modeltesten en praktijkonderzoek gecombineerd ingezet worden. De overige 15% van haar omzet komt voort uit wetenschappelijk onderzoek, zoals het hernieuwde onderzoek naar de ramp van de veerboot Estonia. MARIN is een kennisinstituut dat gedreven wordt door commerciële toepassingen en waar intensief contact met de industrie is. Facts about Aantal werknemers: 340 Vestigingen: Wageningen, Ede en Houston Dienstverlening: simulaties, modeltesten, praktijkonderzoek op zee en trainingen, 7 testfaciliteiten, 3 simulatoren...
Movares

Movares

Professioneel werken en adviseren

Bij Movares doe jij ertoe. Direct of indirect draag je bij aan het oplossen van maatschappelijk belangrijke en complexe vraagstukken op het gebied van (rail)infrastructuur, mobiliteit, ruimte, water en energie. In een werkomgeving waar medewerkers écht tijd voor elkaar nemen. Waar je de steun en de ruimte krijgt om jezelf naar jouw wensen en mogelijkheden te ontwikkelen. Waar je inspanningen worden erkend. Én het besef leeft dat je ook nog een privéleven hebt. Onze medewerkers herkennen dit werkelijk, zo blijkt uit het medewerkertevredenheid onderzoek van Effectory.In 2010 werd Movares daarvoor beloond met de titel: ‘Beste werkgever van 2010’.

Movares in het kort

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en leefbare omgeving. Ons motto is ‘Wij verbinden’. Onze kernwaarden zijn: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Wij zien onze medewerkers als onze partners. Ruim de helft van de medewerkers bezit 70% van de aandelen. Via de Movares Foundation steunen wij maatschappelijk relevante projecten.

Duurzame ambities

Onze ambitie is om binnen de kaders en uitgangspunten van ieder project continu te zoeken naar de meest duurzame oplossing(en). Balans is daarbij essentieel. Immers, wat je neemt moet je ook geven. Daarom zit duurzaamheid verankerd in onze bedrijfsvoering. En dat merk je aan alles. Aan onze talrijke duurzame...
Nederlandse Spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen

In de kern is NS een vervoersbedrijf die haar reiziger op 1, 2 en 3 zet. Reizigers van deur tot deur brengen vergt echter meer dan alleen het laten rijden van een trein. Techniek is daarom al 175 jaar lang dé basis van het succes van NS. Wist je bijvoorbeeld dat ons technische bedrijfsonderdeel van NS onlangs een hypermodern servicecentrum heeft geopend voor de hogesnelheidstrein? En dat het Nederlandse spoorwegnet behoort tot de drukst bereden netwerken van Europa?

Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is het technische onderdeel van NS uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Werken bij NS betekent werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent ook investeren in high-tech werkplaatsen en het meest moderne materieel. NS werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten.

Techniek bij NS is duurzame modernisering, slim onderhoud en hightech preventie. Deze technieken staat nooit stil, ook de vooruit blik naar de toekomst niet. Als technisch professional draag je zorg voor de techniek die de laten treinen rijden, maar ook de techniek die zorgdraagt voor veiligheid, comfort en duurzaamheid. Zo hebben technici bij NS bijvoorbeeld een in de rails weggewerkt trackingsysteem ontwikkeld, dat slijtage aan de wielen signaleert. Ook zijn we storingen voor door gebruik te maken van real time monitoring.

Onze ambitie is duidelijk: uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend...
Proficium

Proficium

Proficium is het technisch adviesbureau dat zich richt op onderhoudsmanagement en actief is in de infra technische omgeving. De drijfveer van Proficium is om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor technische vraagstukken in de rail-, weg-, water- en energiesector. Onze focus is daarbij gericht op Asset Management. Onze kracht is dat we de ‘levenscyclus’ van assets met oog voor functie beschouwen.
Door het stellen van de juiste vragen, goed te luisteren en oog te hebben voor de omgeving komen wij tot de kern. Wij onderscheiden ons door met praktische kennis, gekoppeld aan beproefde theoretische modellen, oplossingen te creëren. Ten slotte leveren wij een meerwaarde door onze kennis te borgen met als doel de klant zelfvoorzienend te maken.

Onze filosofie
De infra technische omgeving is onderhevig aan veranderingen. Waar Proficium bijvoorbeeld dagelijks mee te maken heeft is de verschuiving van verantwoordelijkheid van opdrachtgever naar opdrachtnemer. Het risico voor de opdrachtnemer wordt daardoor steeds groter.
Wij zien deze ontwikkeling als een uitdaging en zorgen er voor dat risico’s inzichtelijk worden, waardoor deze beheersbaar zijn en blijven. Wij beschikken over een hoog niveau van (technische) kennis die we inzetten om risico’s te kwantificeren. Een voorwaarde hierbij is dat werkprocessen, methodes en de projectinrichting worden aangepast.
Onze functionele benadering vertaalt zich in de praktijk in een levenscyclus geïntegreerde aanpak.

Producten & Diensten
Onze kerntaak is het leveren van advies, waarbij functionele behoeften worden vertaald in technische oplossingen die passen in de...
Prorivium

Prorivium

Prorivium is “DE” kennisdrager van het overdrachtsproces: van Projectmanager naar Assetmanager bij grote projecten. Dit proces zorgt ervoor dat men over en weer elkaars belangen kent, respecteert en elkaar, bij einde project, de hand schud. Doelstelling is dat een project niet onnodig lang duurt en de Assetmanager tijdig is ingericht voor beheer.
Wij zijn een jong, serieus en ambitieus kennisbureau met veel kwaliteit in huis. Onze focus is gericht op het domein Infra in de breedste zin van het woord met veel specialistische kennis van Railinfra (zowel light als heavy). Met eigen specialisten en een actief netwerk van zelfstandige professionals bieden wij diverse opdrachtgevers onze kennis aan.

Ons technisch werkgebied richt zich met name op:

• Civiele techniek
• Elektrotechniek hoog en laagspanning
• Tunneltechnische installaties
• De diverse Railinfratechnieken

Onze mensen en ons netwerk hebben bewezen vakmanschap. Wij streven een duurzame persoonlijke verbinding na. De basis voor een goede werkrelatie is de persoonlijke band van onze professionals met de opdrachtgevers. Wij denken werkelijk van toegevoegde waarde te zijn in projecten en processen bij opdrachtgevers. Ontwikkeling van jong talent, door begeleiding naar én op de arbeidsmarkt is tevens onze uitdaging. Wie de jeugd heeft, die heeft immers de toekomst.
Verder richt onze aandacht zich ook op het kennisgebied van:

• Projectbegeleiders voor grote infrastructurele werken
• Contractmanagers
• Overdrachtsmanagers
• Informatiespecialisten
Royal IHC

Royal IHC

Royal IHC designs, builds and maintains innovative equipment and vessels, working from sea level to ocean floor, for maritime service providers in the offshore, dredging and mining industries. We sell vessels, equipment and services either separately, or in combination. In addition, we are able to supply advanced technology to the international rental market.
Our vision is:

to be acknowledged by our customers as the leading, innovative total service supplier, enabling them to outperform their markets by providing top-level equipment that guarantees the best performance at competitive prices

to deliver our products and services efficiently and reliably while respecting the 3Ps: people, planet and profit.

Royal IHC’s key values in achieving these objectives are:

Partnership – our customers and suppliers are our partners. Cooperation and partnership are the keys to success in our industry.

Commitment – we are committed to meeting our customers’ demands and give them a competitive edge in the industry. We are dedicated to our people and to minimising the impact our products have on the environment.

Result-driven – we guarantee the reliability and performance of our products and services and go out of our way to ensure our customers achieve the best results.

Innovation – we continuously develop new technologies that enable our customers to operate in a smarter and safer way, act more efficiently and sustainably, and to enter new markets.

Craftsmanship – designing and building state-of-the-art vessels and equipment requires high-quality...
Sweco

Sweco

Sweco is een toonaangevend duurzaam ontwerp-, advies- en managementbureau dat actief is in de markten water, energie, infrastructuur en duurzame planning en ontwerp. Sweco missie is om het leidende Europese duurzame ontwerp-, advies en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Wij zijn één van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Europa met bijna 300 kantoren verspreid in Noordwest-Europa en 50 elders in de wereld. We bieden werk aan bijna 10.000 professionals over de hele wereld. Swecolevert adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, multi-modale mobiliteit, schoon water en energie. Samen met onze klanten en erkende kennisinstituten plannen en realiseren wij duurzame, haalbare oplossingen.

De verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving nemen wij uiterst serieus. We hanteren duidelijke regels en procedures die ervoor zorgen dat onze werkzaamheden en acties het milieu zo weinig mogelijk belasten. De duurzame uitvoering van onze activiteiten is niet het enige doel. We passen nieuwe technologieën toe en integreren die met doelstellingen met betrekking tot tijd, kosten en kwaliteit.

Wij richten ons op het internationaal combineren van onze vaardigheden binnen vier business lines Planning & Design, Transportation & Mobility, Water & Energy en Monitoring & Testing. Dit geeft ons de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van lokale kennis en internationale innovaties, zodat wij een solide dienstverlening aan onze wereldwijde klantenkring kunnen waarborgen.
Tata Steel

Tata Steel

Is techniek jouw passie? En wil je betrokken willen zijn bij de ontwikkeling en productie van een tastbaar product? Kom dan werken bij Tata Steel. Tata Steel is bekend als staalbedrijf in IJmuiden. Maar veel meer nog is Tata Steel een ICT-centrum met 350 medewerkers. Een ingenieursbureau met 250 hoog opgeleide technici. En een Researchcentrum waar 450 internationale PhD's en Masters miljoenen investeren in productontwikkeling en procesoptimalisatie. Wil jij kennismaken met deze wereld? Hoe ga jij onze grenzen verleggen? Tata Steel wil de top van de wereldwijde staalindustrie bereiken. Dat betekent voorop lopen, ambities waarmaken en grenzen verleggen. We starten grote verbeterprojecten en investeren 800 miljoen euro in installaties, processen en mensen. Daarom zoeken we mensen die grenzen willen verleggen, zichzelf willen ontwikkelen en bovenal een passie hebben voor techniek. Ben jij onze aanwinst?
TenneT

TenneT

Elektriciteit is vanzelfsprekend in ons dagelijks leven. Zonder er verder bij stil te staan gaat het licht aan, pruttelt de koffie en start de PC op. Maar die vanzelfsprekendheid is er niet zo maar. Nederland heeft een goed functionerend systeem voor de elektriciteitsvoorziening.

TenneT is de eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa. Met 20.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen en 36 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoren we tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze focus is gericht op de ontwikkeling van een Noordwest-Europese energiemarkt en op de integratie van duurzame energie. Taking power further.

Missie

In de geliberaliseerde energiemarkt is TenneT een belangrijke marktfacilitator. Met een kwalitatief hoogwaardig transportnet en toegesneden dienstverlening biedt en ontwikkelt TenneT een breed aanbod van transport- en systeemdiensten en levert TenneT diensten die de marktwerking en de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening stimuleren.
TenneT wil een toonaangevende rol spelen in de verdere ontwikkeling van de Noordwest-Europese elektriciteitsmarkt, waarbij we een blijvend hoge leveringszekerheid garanderen en een level playing field creëren met gelijke en stabiele prijzen. Daarnaast draagt TenneT actief bij aan de integratie van duurzame energiebronnen, zowel op land als op zee.
TMC Group

TMC Group

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Dit zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving waar we je graag nader mee laten kennismaken.
Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie

Wij integreren technisch hoogwaardige systemen in de industrie, machinebouw en utiliteit en nemen verantwoordelijkheid voor de hele technische keten. Van het ontwerp tot de realisatie van de automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties. Het vinden van optimale oplossingen voor specifieke situaties zit in ons DNA. Geen eenheidsoplossingen maar maatwerk en kwaliteit. Vakmanschap. Daar zijn wij sterk in! Jij ook?
Wij zoeken regelmatig specialisten uit de industrie, machinebouw en utiliteit. Wij bieden fantastische banen vanuit Deventer en Reeuwijk werken landelijk met 150 man sterk aan de best passende oplossingen voor onze klanten.
Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Dat we door hen de kwaliteit kunnen beloven welke wij elke dag bieden. Dit maken we waar door veel tijd en energie te stoppen in de ontwikkeling van het talent van elk individu. We zijn trots te kunnen zeggen dat we succesvol kennis ontwikkelen binnen de organisatie en veel bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.
Ons motto is niet voor niets: Samen denken, Samen Doen. Ben jij op zoek naar een werkgever waar saamhorigheid, respect en ontwikkeling voelbaar is? Overweeg dan om contact met ons op te nemen. Daar krijg je geen spijt van. Wij maken altijd ruimte voor talent.
Omdat we groeien bieden we regelmatig mooie kansen voor project engineers, software engineers, calculatoren elektrotechniek, panelenbouwmonteurs, elektromonteurs en elektrotechnische projectleiders. Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn om niets te missen rondom onze projecten, techniek, bedrijfscultuur en vacatures.
Van Oord

Van Oord

Van Oord is a leading international contractor specialising in dredging, marine engineering and offshore projects (oil, gas and wind). We are an innovative partner for our clients and, for over one hundred years, have been helping to create the infrastructure for the world of tomorrow.

The growing world population needs more space and the demand for energy is rising constantly. Increasing world trade requires more and better port facilities and climate change is threatening coastal areas. Van Oord provides innovative solutions for these worldwide maritime challenges, both now and in the future.

Van Oord is Dutch-based, independent family business, which is characterized by visible leadership, long-term vision and a sound financial position. Substantial investments in people and equipment are made with great care to ensure the continuity of our business. Our staff are committed, entrepreneurial professionals who are passionate about water and technology. They know the importance of cooperation in achieving the best possible result. By being open and honest, they build on mutual trust and respect.

Marine ingenuity is what sets Van Oord apart. In just two words, we show in the clearest possible terms what we do, how we do it, and what makes us different. A passionate, smart, shrewd, international marine contractor – that is how we see ourselves. Van Oord believes in One Team, worldwide.
Ventolines

Ventolines

Ventolines is een allround dienstverlener in de dynamische windenergiemarkt. Wij leveren diensten voor windprojecten in alle stadia: ontwikkeling, financiering & contractering, realisatie en beheer. Onze klanten zijn coöperaties, grondeigenaren met plannen voor windenergie, ontwikkelaars van windparken, investeerders en nutsbedrijven, die windprojecten geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden.Ventolines bundelt meer dan tien jaar kennis en ervaring met technisch, commercieel en politiek complexe projecten op land en in het water. Met onze expertise nemen wij onze klanten zorg en werk uit handen en door slimme regie verhogen wij de slaagkans en versnellen wij de realisatie van windparken.
Wepro Ingenieursbureau

Wepro Ingenieursbureau

Voor de Vacatures van Wepro moet je op Ingenieur NEXT zijn. Achtergrond in de Techniek? Bekijk op Ingenieur NEXT alle HBO/WO vacatures.
Snel zoeken
Job search aanmaken

Job alert
Stuur mij de nieuwste vacatures gericht op mijn wensen