Sweco

Bedrijfsprofiel
Sweco is een toonaangevend duurzaam ontwerp-, advies- en managementbureau dat actief is in de markten water, energie, infrastructuur en duurzame planning en ontwerp. Sweco missie is om het leidende Europese duurzame ontwerp-, advies en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Wij zijn één van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Europa met bijna 300 kantoren verspreid in Noordwest-Europa en 50 elders in de wereld. We bieden werk aan bijna 10.000 professionals over de hele wereld. Swecolevert adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, multi-modale mobiliteit, schoon water en energie. Samen met onze klanten en erkende kennisinstituten plannen en realiseren wij duurzame, haalbare oplossingen.

De verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving nemen wij uiterst serieus. We hanteren duidelijke regels en procedures die ervoor zorgen dat onze werkzaamheden en acties het milieu zo weinig mogelijk belasten. De duurzame uitvoering van onze activiteiten is niet het enige doel. We passen nieuwe technologieën toe en integreren die met doelstellingen met betrekking tot tijd, kosten en kwaliteit.

Wij richten ons op het internationaal combineren van onze vaardigheden binnen vier business lines Planning & Design, Transportation & Mobility, Water & Energy en Monitoring & Testing. Dit geeft ons de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van lokale kennis en internationale innovaties, zodat wij een solide dienstverlening aan onze wereldwijde klantenkring kunnen waarborgen.
Header
LinkedIn bedrijfspagina

Deel dit bedrijf

Recente vacatures van Sweco

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Snel zoeken
Job search aanmaken

Job alert
Stuur mij de nieuwste vacatures gericht op mijn wensen