Offshore

Vacatures Maritiem en Offshore

Offshore is een categorie waar u op Ingenieur NEXT vacatures op maritiem en offshore gebied zult vinden:

"Offshore is een ingeburgerde Engelse term waarmee de zone tussen kustwateren (meestal enkele kilometers uit de kust) totaan de rand van het continentale plat wordt aangeduid. Vaak is deze term inherent aan maritiem, omdat het verwijst naar alles wat met zee te maken heeft. Zoals ook bij Offshore het geval is"

De termen offshore en maritiem zijn sterk met elkaar verweven. Offshore kan duiden op de bouw of onderhoud van boorplarformen, maar ook van windparken die in de oceaan worden gebouwd. Daarnaast slaan de vacatures bij offshore vaak ook op grondverzet en bagger activiteiten. Dit heeft alles met maritiem te maken aangezien de zee een grote rol speelt. Maritieme infrastructuur en terminaldiensten vallen daarom ook onder deze categorie.

Heb jij een opleiding in de maritieme en/of offshore richting dan past deze categorie helemaal bij jou. WIj proberen voor werkzoekende Ingenieurs een zo breed mogelik scale aan offshore vacatures aan te bieden. Zeker omdat het een sector is die constant in beweging is en steeds vaker op zoek is naar talent en ervaring. Op dit moment kunnen wij van een aantal offshore partijen de vacatures aanbieden. Onder andere de vacatures voor: Damen Shipyards, Jumbo Shipping en Van Oord. Ambieer jij een carrière op zee of aspecten die hier veel mee van doen hebben? Bekijk dan de actuele offshore vacatures via de link onderaan deze pagina. We hopen dat we je op deze manier aan de juiste functie kunnen helpen.

Voorbeelden van functies in de categorie Offshore:

  • Lead Engineer Shipbuilding
  • Naval Architecet
  • Project engineer subsea
  • CAD Draftsman Offshore

Bekijk hier alle Offhore vacatures

Bekijk ook een keer de categorie: Techniek

Job search aanmaken

Job alert
Stuur mij de nieuwste vacatures gericht op mijn wensen